Loenatiks

Holistisch hondencentrum Loenatiks

 Voor een sociaal, positief opgevoede, gehoorzame gezinshond

Loenatiks

Wat als ik er niet uitkom?

Krijg inzicht en advies. Wordt geholpen met de oplossing voor het betreffende gedrag.

Loenatiks Tele-consult

Met Loenatiks tele-consult haalt u directe kennis in huis wanneer je het nodig hebt.
Veel honden en eigenaars hebben moeite met cursussen op reguliere hondenscholen. Doordat de focus ligt op commando’ s aan te leren, is er minder tijd voor de socialisering en (herstel) rust.

In het dagelijks leven zijn er uiteenlopende honden, ieder met hun eigen rugtas. Waardoor het niet mogelijk is op een natuurlijke, positieve manier kennis te maken. Dit geld voor aangelijnd als loslopend.
Als jouw hond wat problemen heeft, onzeker of gevoelig is en snel stress opbouwt, is extra begeleiding in het benaderen en passeren een must om de wandeling als ontspannen te kunnen ervaren!

Het doel van de cursus is dat de eigenaar bewust wordt en leert te begrijpen welke informatie een hond binnenkrijgt tijdens een dagelijkse wandeling. Wat zijn de triggers en hoe de hond deze omzet.
Doordat je kennis krijgt wat er gebeurt kan je leren dit te voorkomen. Krijg je handvaten hoe een gedrag te stoppen en zo positief mogelijk af te ronden. Wordt een team samen die gebouwd is op respect en vertrouwen.

Cursussen worden in een pakket vorm aangeboden (4 lessen van een uur). Een cursus wordt per thema aangeboden. De lessen zijn dan opgedeeld in een aantal onderdelen. Zodat wat je leert in het dagelijks leven toegepast kan worden.

Ga verder met:

loenatiks-CURSUS

Werkwijze

Loenatiks-TELECONSULT

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan een cursus kan je je inschrijven via onderstaande link. Verdere informatie wordt dan gemaild. Mocht je vragen hebben kan je deze stellen via de knop “contact’.

Het kan zijn dat via het inschrijfformulier en of tijdens de cursus het nog te intens ervaren word, waardoor positief en succesvol gedrag uit blijft. Dan de service consult en of tele-consult geadviseerd worden. Door de juiste kennis en handvaten te krijgen kan erna weer worden deelgenomen aan de cursussen.

Loenatiks CONTACT Formulier