Voor een sociaal, positief opgevoede, gehoorzame gezinshond. 

Coaching & bewustwording. Voor begeleiding en inspiratie.

Holistisch hondencentrum LOENATIKS

  

Mijn naam is Inge Lambriex. Op dit moment zijn we in het bezit van een Tervuerense herder teefje Loena, twee Rhodesian ridgebacks, een reu Nelson en een teefje Nahla en ook een Finse lappenhond, een teefje Isa genaamd.
Mijn passie voor honden begon al vele jaren eerder. Ik was nog jong, toen ik met de buren, hondententoonstellingen mocht bezoeken. Zij fokten Tervuerense herders.
Na jaren op binnen- en buitenlandse shows gelopen te hebben en betrokken te zijn geweest bij de trainingen van verschillende honden, raakte ik, na het fokken van verschillende nesten gefascineerd door het gedrag van de hond in het algemeen.

Toen ik de opleiding dierenverzorging volgde, bood deze richting mij de kans om op een professionele manier kennis op te doen over hondengedrag. Door de jaren heen heb ik diverse opleidingen gevolgd, waarbij ik door het contact met ervaren mensen, die op verschillende manieren actief met honden bezig waren, een scala van praktijkervaringen heb opgedaan.

 

      In samenwerking met Shaun Ellis, de wolvenman.  
Zie: http://www.thewolfcentre.co.uk  


 

In opleiding van Cesar Millan, the dog whisperer.           
  Zie: https://www.cesarsway.com            

  

 
 

 

Informatie en of inschrijven;  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.           telefoon:  0031 (0)627 480 273,  Inge Lambriex