Voor een sociaal, positief opgevoede, gehoorzame gezinshond. 

Coaching & bewustwording. Voor begeleiding en inspiratie.

Holistisch hondencentrum LOENATIKS

  

Een teleconsult, een consult op afstand, kan opgedeeld worden in 3 onderdelen:
- een telefonisch gesprek
- via whatsapp contact
- via de e-mail contact
 
Telefonisch
 
Door een telefoongesprek wordt een consult op afstand mogelijk!
Individuele vragen worden beantwoord, je krijgt inzicht en advies en er wordt geholpen met de oplossing voor het betreffende gedrag.
Prettig en snel om via de telefoon, een persoonlijk en doelgericht adviesgesprek te krijgen, waarmee je meteen aan de slag kunt.
 
Het telefonisch consult kan ook tussen de trainingssessies door gehanteerd worden, om een hulpvraag uitgebreider te ondersteunen.
 
Whatsapp
 
Door na een trainings sessie contact te behouden naar behoefte, is in de praktijk gebleken dat hierin erg effectief ondersteund kan worden!
Doordat er via tekstberichten en spraakberichten er snel en gemakkelijk gecommuniceerd kan worden. Video beelden kunnen geannaliseerd worden en op de seconde en feedback opgegeven worden. Hierdoor kan je tussen de trainingsessies opbouwend blijven trainen, en is terugval gedrag beter te voorkomen!
 
Mailen
 
Vanuit het e-book kan je werken met de werkbladen per methode en in het geheel. Hierdoor kan je een situatie erg concreet maken en je veel bewuster voorbeiden op de volgende situatie. Wanneer je de ingevulde werkbladen naar Loenatiks mailt, krijg je feeback daarop. Zodat je deze kan aanpassen, inzichten kan krijgen en zo de trainingen sneller effectief kan omzetten.
 
 
Heb je vragen over je hond? Dan hoop ik u te ontmoeten in een teleconsult!
Alle vragen en ieder contact wordt zeer vertrouwelijk behandeld.
 
Naast teleconsulten zijn er ook roedelwandelingen, bewustwording trainingen, kennis sessies en workshops die gevolgd kunnen worden ter ondersteuning. Het Loenatiks e-book is een goede theoretische ondersteuning, met werkbladen, om zo je opvoeding en training gestructureerd te onderhouden!

 

Informatie en of inschrijven;  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.           telefoon:  0031 (0)627 480 273,  Inge Lambriex