Voor een sociaal, positief opgevoede, gehoorzame gezinshond. 

Coaching & bewustwording. Voor begeleiding en inspiratie.

Holistisch hondencentrum LOENATIKS

  

 

 

Een workshop is een activiteit waarbij de deelnemers specifieke kennis meekrijgen over een onderwerp. De gedragsdeskundige die het onderwerp toelicht, verbaal en fysiek, geeft ook de gelegenheid aan de deelnemers om het nieuw geleerde zelf te ervaren.
Een workshop van Loenatiks is kenmerkend door de persoonlijke aanpak, die respectvol is voor ieders individualiteit.


Trefwoorden daarbij zijn, zorgvuldigheid, humor, duidelijk, groei, steunend en confronterend. De helderheid ervaren door te leren, als je deelneemt aan een workshop.
 

 • Benaderen en passeren van andere honden, aangelijnt

 • Hoeveel honden passeer je tijdens 1 wandeling? Je ontkomt er niet aan, het zou prettig zijn als dit zo ontspannen mogelijk verloopt voor iedereen. Op straat, het park, in het bos, op de parkeerplaats, schoolplein, het terras en of onverwachts om de hoek. Leer inzien wat er vooraf al gebeurt, wanneer stuur je wel of juist niet. welke sturing zet je in? Krijg controle, creer veiligheid en hierdoor vrijheid en weer plezier in de wandelingen!

 • Bewustwording training (BWT)

   

  Groepstraining maar dan anders.
  Waarom luisterd je hond niet? Welke rede zit eronder, wat is zijn hulpvraag. De meeste gebruikelijke commando's in het dagelijk leven nemen we door. Welke gedraging zouden prettig zijn dat deze is balans zijn, veilig zodat je de hond en situaties meer kan vertrouwen. Wordt bewust van je eigen handelen en het effect op je hond
  Zoals:

 • Hoe in rust een voorwerp gooien. Zodat spel ontspannen is ipv adrenline opbouwen
 • Wandelen zonder trekken
 • Het aflijnen van je hond en het commando hier
 • Fietsen met de hond aanleren

 • Fietsen is een hele leuke en goede manier om samen met je hond te genieten van

  onze omgeving. Ook is het een goede manier om de conditie van je hond op te bouwen, zijn spieren te versterken en eventueel wat overgewicht te verliezen. Zo kan het fietsen een goede ondersteuning zijn voor de opvoeding en training van je hond.
   

  Tijdens de workshop gaan we werken aan het aanleren van het veilig lopen naast de fiets. Waarna je al snel kan starten met een stukje fietsen. Thuis ga je hiermee verder en kan je de training uitbouwen.

  o   De hond kan deelnemen aan de workshop vanaf 6 maanden oud

  o   Indien de temperatuur boven 25 graden uitkomt zal de datum verzet worden

  o   Je dient zelf te zorgen voor een fiets, er een fietsbeugel gebruikt worden dit is echter geen ereiste. Bij uitzondering kan een fiets voorzien worden.
   

  Heb je interesse om deel te nemen aan de workshop? Geef je dan nu op!!

  2 uur groepsbegeleiding
  De groep bestaat minimaal uit 2 en maximaal uit 5 honden.
  Gratis e-mail begeleiding over het fietsen met de hond.

 •  

   

  Ontspannen in de omgang met de auto

  Herken je dat

   


Naast workshops zijn er ook roedelwandelingen, bewustwording trainingen, kennis sessies, telefonsch consulten en consulten die gevolgd kunnen worden ter ondersteuning. Het Loenatiks e-book is een goede theoretische ondersteuning, met werkbladen, om zo je opvoeding en training gestructureerd te onderhouden!

 

 


 

 

 


 

 

 

 
 

 

Informatie en of inschrijven;  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.           telefoon:  0031 (0)627 480 273,  Inge Lambriex