Voor een sociaal, positief opgevoede, gehoorzame gezinshond. 

Coaching & bewustwording. Voor begeleiding en inspiratie.

Holistisch hondencentrum LOENATIKS

Met de bewustwordings wandeling krijg je 1 op 1 begeleiding tijdens een wandeling. Zodat je in alle rust, tijd en aandacht jullie patronen doorbroken kunnen worden en goede inpretingen worden aangeleerd. Tijden en locaties worden afgesproken naar gelang het gedrag van de hond, dus opbouwend naar meer prikkels. 

Het kan zijn dat in een samengestelde groep het nog net iets te snel, te veel, te groot is. Dan is een gestructureerde wandeling met een therapiehond, die voorbeelden geeft, zich aanpast en helpt waar nodig is, wenselijk. Het heeft zoveel meerwaarde voor jou en jouw hond om vertrouwen te krijgen, veiligheid te ervaren en te begrijpen wat er allemaal gebeurd. Stap voor stap in de juiste volgorde een stabiele basis opbouwen en dan is er zoveel mogelijk!
 

Naast wandelingen zijn er ook bewustwording trainingen, kennis sessies, telefonsch consulten en workshops die gevolgd kunnen worden ter ondersteuning. Het Loenatiks e-book is een goede theoretische ondersteuning, met werkbladen, om zo je opvoeding en training gestructureerd te onderhouden!