Voor een sociaal, positief opgevoede, gehoorzame gezinshond. 

Coaching & bewustwording. Voor begeleiding en inspiratie.

Holistisch hondencentrum LOENATIKS

  

Intake

Het intake gesprek is bedoelt om elkaar beter te leren kennen. Het inschrijfformulier door te nemen, de basis van het holistisch trainen uit te leggen en het rugtasje te behandelen. Er worden toepasselijke oefeningen uitgelegd en er worden afspraken gemaakt voor het trainingsplan.

De locatie is afhankelijk van het gedrag ter observatie. Dit kan in de thuis situatie of op locatie zijn, evt met een therapiehond.
Wat er tijdens het intakegesprek besproken is, wordt in documentatie gemaild.
(Het intake gesprek valt onder het tarief probleem analyse)

 

Consult

Na de intake volgt enkele weken later een consult. Tijdens dat consult wordt een thema behandeld. Zodat de hond en handler bewust en bekwaam worden en juist om gaan met die situatie. De weken erna volgt er contact over het verloop van het betreffende thema. Het tijdsbestek tussen de consulten wordt samen besproken. Een thema kan meerdere behandelingen nodig hebben, er kunnen ook meerdere thema's behandeld worden om zo bij het gewenste gedrag uit te kunnen komen. Alles in overleg natuurlijk.
 

 

Informatie of inschrijven

 
 

 

Informatie en of inschrijven;  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.           telefoon:  0031 (0)627 480 273,  Inge Lambriex