Voor een sociaal, positief opgevoede, gehoorzame gezinshond. 

Coaching & bewustwording. Voor begeleiding en inspiratie.

Holistisch hondencentrum LOENATIKS

  

 

 

Loenatik lijn
De lijn is hand gemaakt van nylon, waardoor de lijn erg sterk en duurzaam is. De lijn heeft 2 stoppen in het hals gedeelte. Een stop om het slip effect te voorkomen, gedoseerd te kunnen sturen. De andere stop schuif je aan, om de lijn op een plek te houden. Door een ander drukpunt op het lichaam te gebruiken kan je gemakkelijker nieuw gedrag aanleren. Deze techniek is daarom unaniem!

Rugtas

Deze rugtas word voor outdoor activiteiten gebruikt, dus de kwaliteit van het product is erg hoog. Dit herken je door de stabiele rugligging, de stevige bevestigingstechnieken, de duurzame stof en de netheid in de afwerking.
Door het dragen van de rugtas veranderd de houding van de hond, waardoor de reactie veranderd. Je kan verschillende activiteiten ondernemen waardoor de hond op een andere manier zijn energie kwijt raakt; door de focus in zich zelf te leggen (minder met de omgeving bezig) en door een gewicht te dragen. Hierdoor is je hond sneller moe en voldaan en combineer je plezier beleven en trainen in een!!

Werkwijze Loenatik lijn en rugtus
 
 

 

Informatie en of inschrijven;  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.           telefoon:  0031 (0)627 480 273,  Inge Lambriex