Voor een sociaal, positief opgevoede, gehoorzame gezinshond. 

Coaching & bewustwording. Voor begeleiding en inspiratie.

Holistisch hondencentrum LOENATIKS

  

 

 

Een workshop is een activiteit waarbij de deelnemers specifieke kennis meekrijgen over een onderwerp. De gedragsdeskundige die het onderwerp toelicht, verbaal en fysiek, geeft ook de gelegenheid aan de deelnemers om het nieuw geleerde zelf te ervaren.
Een workshop van Loenatiks is kenmerkend door de persoonlijke aanpak, die respectvol is voor ieders individualiteit.


Trefwoorden daarbij zijn, zorgvuldigheid, humor, duidelijk, groei, steunend en confronterend. De helderheid ervaren door te leren, als je deelneemt aan een workshop.
 

 •  

   

  Bewustwording training (BWT)

   

   

  Groepstraining maar dan anders.

 •  

 • Fietsen met de hond aanleren

  Fietsen is een hele leuke en goede manier om samen met je hond te genieten van

  onze omgeving. Ook is het een goede manier om de conditie van je hond op te bouwen, zijn spieren te versterken en eventueel wat overgewicht te verliezen. Zo kan het fietsen een goede ondersteuning zijn voor de opvoeding en training van je hond.
   

  Tijdens de workshop gaan we werken aan het aanleren van het veilig lopen naast de fiets. Waarna je al snel kan starten met een stukje fietsen. Thuis ga je hiermee verder en kan je de training uitbouwen.

  o   De hond kan deelnemen aan de workshop vanaf 6 maanden oud

  o   Indien de temperatuur boven 25 graden uitkomt zal de datum verzet worden

  o   Je dient zelf te zorgen voor een fiets, er een fietsbeugel gebruikt worden dit is echter geen ereiste. Bij uitzondering kan een fiets voorzien worden.
   

  Heb je interesse om deel te nemen aan de workshop? Geef je dan nu op!!

  2 uur groepsbegeleiding
  De groep bestaat minimaal uit 2 en maximaal uit 5 honden.
  Gratis e-mail begeleiding over het fietsen met de hond.

 •  

   

  Ontspannen in de omgang met de auto

  Herken je dat

   


Naast workshops zijn er ook roedelwandelingen, bewustwording trainingen, kennis sessies, telefonsch consulten en consulten die gevolgd kunnen worden ter ondersteuning. Het Loenatiks e-book is een goede theoretische ondersteuning, met werkbladen, om zo je opvoeding en training gestructureerd te onderhouden!

 

 


 

 

 


 

 

 

 
 

 

Informatie en of inschrijven;  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.           telefoon:  0031 (0)627 480 273,  Inge Lambriex