Voor een sociaal, positief opgevoede, gehoorzame gezinshond. 

Coaching & bewustwording. Voor begeleiding en inspiratie.

Holistisch hondencentrum LOENATIKS

  

Iedereen heeft een eigen idee over hoe goed de hond moet kunnen luisteren.

Maar hoeveel honden voldoen aan dat plaatje? Welke gedachte had je, hoe je met de hond zou gaan leven toen je deze aanschafte? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom of waardoor jezelf niet in de gelegenheid bent om zelf de hond te trainen. Soms is het juist wat de hond nodig heeft, om door een ander getraind te worden.

Het belangrijkste is natuurlijk dat de hond veilig mee kan draaien in de gezinssituatie en de maatschappij. Om bepaalde gedragingen te voorkomen, commando' s aan te leren en probleemgedrag op te lossen kan je bij hondencentrum Loenatiks terecht.

>Holistisch hondencentrum Loenatiks voedt een hond op in een marktsituatie. De indrukken van verschillende geuren, bewegingen en geluiden, o.a. kinderen, andere honden, stil staan om een praatje te maken en betasten door vreemde mensen, bepalen hoe de hond reageert. Aan de handler om goede gedoseerde keuzes te maken waardoor de hond goed met zijn spanningen kan omgaan op dat moment in een dergelijke situatie.

 

https://youtu.be/N7CpTZPupCw

 

Respect­▲Vertrouwen▲Balans▲Rust▲Veiligheid▲Eenheid▲Harmonie▲Begrip▲Ontwikkelen▲Groeien▲Plezier

 

Informatie en of inschrijven;  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.           telefoon:  0031 (0)627 480 273,  Inge Lambriex