Voor een sociaal, positief opgevoede, gehoorzame gezinshond. 

Coaching & bewustwording. Voor begeleiding en inspiratie.

Holistisch hondencentrum LOENATIKS

  

Intake

Het intake gesprek is bedoelt om elkaar beter te leren kennen. Het inschrijfformulier door te nemen, de basis van het holistisch trainen uit te leggen en het rugtasje te behandelen. Er worden toepasselijke oefeningen uitgelegd en er worden afspraken gemaakt voor het trainingsplan.

De locatie is afhankelijk van het gedrag ter observatie. Dit kan in de thuis situatie of op locatie zijn, evt met een therapiehond.

Wat er tijdens het intakegesprek besproken is, wordt in documentatie gemaild.

(Het intake gesprek valt onder het tarief probleem analyse)

 

Consult

Na de intake volgt enkele weken later een consult. Tijdens dat consult wordt een thema behandeld. Zodat de hond en handler bewust en bekwaam worden en juist om gaan met die situatie. De weken erna volgt er contact over het verloop van het betreffende thema. Het tijdsbestek tussen de consulten wordt samen besproken.

Naast consulten zijn er ook roedelwandelingen, bewustwording trainingen, kennis sessies, lezingen en workshops die gevolgd kunnen worden als ondersteuning.

Probleem analyse

Als er tijdens de trainingen andere thema's in gedragingen naar boven komen, die aandacht nodig hebben, wordt er een probleem analyse ingeplant.
Dit houdt in dat het gedrag besproken en bekeken wordt. Zodat er een passend plan voor opgesteld kan worden. Vanuit daar wordt het gedrag in een consult behandeld,
totdat het gewenste gedrag behaald is.

Informatie of inschrijven

 
 

 

Informatie en of inschrijven;  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.           telefoon:  0031 (0)627 480 273,  Inge Lambriex