Voor een sociaal, positief opgevoede, gehoorzame gezinshond. 

Coaching & bewustwording. Voor begeleiding en inspiratie.

Holistisch hondencentrum LOENATIKS

  

Gastenboek

Beste hondenvriend,

Graag wil ik je, jullie bedanken voor het gestelde vertrouwen en het fijne samenwerken.
Ik vroeg me af of je je ervaringen wilt delen in het gastenboek.

Bedankt voor je inzet, doorzettingsvermogen en openheid.

Geniet van wat jullie bereikt hebben!!

* Kopieer je bericht voordat je het plaatst. Mocht het systeem niet volledig werken.
   Controleer uw spam mail, helaas komt het nog wel eens voor dat mijn mails in de spam map terecht komen. 

 

Plaats bericht
Onderwerp *
Naam *
E-mailadres *
Inhoud *
Afbeelding verificatie * Captcha afbeeldingAfbeelding vernieuwen
   
 

Marieke: ontspannen

Wij hebben een jonge beauceron reu. Wij waren op zoek naar iemand die ons kon helpen om Sjef netjes aan de lijn te laten lopen. Al snel werd duidelijk dat Sjef veel meer nodig had dan alleen maar het niet trekken aan de lijn. Inge heeft me laten zien wat Sjef ons allemaal vertelt en wat hij nodig heeft om een ontspannen, relaxte hond te worden. We zijn nu ongeveer een half jaar verder en we merken al zoveel verschil! Inge benoemt wat ze ziet en hoe Sjef in verschillende situaties reageert, maar vooral ook wat mijn inbreng daarin is. Zij laat me zien wat vertrouwen is en hoe ik ervoor kan zorgen dat Sjef een zelfbewuste hond wordt. Het wordt zoveel leuker om met je hond samen te werken, een team te worden, wanneer je elkaar beter begrijpt. We zijn nog druk aan het trainen, maar we zijn er van overtuigd dat we in Inge dé persoon gevonden hebben om ons en Sjef verder te helpen!

dinsdag 28 juni 2016

Marthe: Doel: sociale hond

6 maanden geleden was ik op zoek naar een professionele trainer/gedragsdeskundige om me te helpen onze Maya te socialiseren. Maya is een kruising Herder/Staffordshire en is met 2 jaar bij ons gekomen uit het asiel. Na een aantal negatieve ervaringen met hondenscholen en uitlaatservices heb ik besloten om iemand te zoeken die ervaring heeft en werkt met roedels. Ik zocht iemand die niet bang is om de uitdaging aan te gaan van werken met een intens gespannen hond, die agressief reageert. Dit heb ik in Inge zeker gevonden. Ik ben vooral heel erg blij met de rust die ze uitstraalt en de enorme hoeveelheden kennis en inzichten die ze je geeft door feedback te geven op wat je zegt en doet, door voorbeeld situaties aan te halen, door gedrag van jouw hond en andere honden te benoemen tijdens het wandelen en nog veel meer... Inge steekt veel tijd en energie in de ondersteuning op afstand, ze biedt je veel opties om tussen de trainingen door bezig te blijven met je leer proces en is hierin flexibel. Verder is ze duidelijk in haar communicatie, geeft aan wat ze wel en niet kan en ze is altijd eerlijk over wat ze denkt dat jij en je hond nodig hebben om weer een stap verder te komen. We hebben met Maya het ultieme einddoel nog niet behaald: een sociale hond die kalm blijft als ze andere honden ontmoet, ook als deze niet in balans zijn. Maar ik ben er door Inge wel van overtuigd geraakt dat dit haalbaar is! En ik zie door alles wat ik al heb geleerd, nu ook de potentie van Maya en vooruitgang die we al hebben geboekt! Ik vind het heel fijn en ook erg leuk om met Inge te werken en hoop in de toekomst te blijven wandelen met haar roedel!!! Inge heeft het gevoel van een probleem geval/uitzondering te zijn, bij mij weggenomen. Bedankt daarvoor Inge!

zaterdag 28 mei 2016

IngeS: Zonder oordeel

Geduld, duidelijkheid, een oordeelvrije bejegening, liefde voor de hond en een effectieve methodiek. Dat is wat we zochten toen we op zoek waren naar begeleiding voor ons en onze lieve, maar gevoelige en energievolle jonge herder reu. Bij Loenatiks vonden wij die fijne plek om samen te kunnen groeien!

vrijdag 23 oktober 2015

Mayke: Bedankt

Mijn geloof en vertrouwen in een rustige, fijne wandeling met mijn hond waren heel ver weg. Met hulp van Inge heb ik ervaren hoe snel een verandering kan worden ingezet, als je maar de juiste manier vindt om de hond te bereiken. Na vier weken is er al zoveel veranderd... Dat is niet met woorden te omschrijven. Mijn geloof en vertrouwen zijn weer helemaal terug door Inge. Dankjewel!

woensdag 07 oktober 2015

rachel: Spanend

Hoi Inge,
Ik vond het best spanend in het begin van onze eerste training. Maar door jouw rust, kennis en positiviteit waren mijn spanningen snel weg. Je hebt me veel bruikbare informatie en tips gegeven waar ik mee aan de slag kan.
Ik kijk uit naar de volgende training.
groet Rachel en Ono

vrijdag 08 november 2013

 

Powered by Phoca Guestbook

 

Informatie en of inschrijven;  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.           telefoon:  0031 (0)627 480 273,  Inge Lambriex